Simplicity

Een nieuwe generatie gevelbekleding zoals ClickTile brengt veel voordelen met zich mee. Het ontwerp van de tegel is bijvoorbeeld zeer strak en netjes, en dat zorgt weer voor een optimale, solide uitstraling van uw pand. De montage is niet zichtbaar dankzij het bevestigingssysteem van ClickTile.

ClickTile is door haar unieke gepatenteerde kliksysteem snel en eenvoudig te monteren. Dit systeem bestaat uit een tegel en een achterconstructie. Twee delen die op maat voor elkaar zijn gemaakt, waardoor ze met een simpele klik aan elkaar kunnen worden bevestigd. Dat maakt ClickTile tot een zeer efficiƫnt product, dat tevens bespaart op bevestigingsmiddelen. ClickTile is dus niet alleen een kosteneffectieve, maar vooral ook een duurzame oplossing.

Doordat de achterconstructie en tegel voor elkaar gemaakt zijn, is het gevelsysteem van ClickTile winddicht, waterdicht en superstevig. Deze voordelen zijn van groot belang bij de keuze van uw gevelbekleding. ClickTile vormt daarmee een solide oplossing voor uw gevelbekledingbehoeften.

Voor de juiste uitstraling van uw pand kan worden gekozen uit verschillende maatvoeringen, kleuren en patronen. Dit betekent dat uw gevel helemaal naar uw eigen wensen kan worden aangepast. De ruime keuze biedt u de mogelijkheid u met uw gevel te onderscheiden van andere gevels. Door dit nieuwe gevelsysteem krijgt uw gevel een eigen en exclusieve uitstraling.

ClickTile berust op eenvoud. Op een nette en strakke uitstraling. Er zijn maar weinig bevestigingsmiddelen nodig, zodat deze nette en strakke uitstraling ook echt kan worden gerealiseerd.

Kortom: ClickTile biedt efficiency, duurzaamheid en een mooi aanzicht van uw gevel.

 

 

 

Bekijk de verschillende mogelijke verbanden!