Wie zijn we?

ClickTile is dé nieuwe generatie gevelbekleding.

Er zijn natuurlijk ook andere soorten goedkope, snelle en eenvoudige gevelbekledingen. Maar ClickTile biedt meer. Met een eenvoudig en uniek kliksysteem: een achterconstructie en een tegel die met één beweging in elkaar te klikken zijn. Een gevelbekleding – van bijvoorbeeld kunststof, hout, aluminium, staal, natuursteen of titanium – dient om een gebouw een mooier aanzicht te geven. Maar dat is precies wat ClickTile ook doet. Deze nieuwe generatie gevelbekleding zorgt voor een strakke, nette afwerking en een mooier aanzicht.

ClickTile is geschikt voor bijna alle soorten gevels. Dit komt door het geringe gewicht. Een gevolg van de kleine hoeveelheid bevestigingsmateriaal. Het gewicht hangt bovendien af van de keuze van de materialen. Het gevelsysteem van ClickTile is beschikbaar in voorgecoat staal, aluminium, roestvrij staal, zink en titanium.

ClickTile beschikt over een veelzijdige maatvoering en verschillende patronen. Bijna alle denkbare kleuren zijn mogelijk met dit gevelsysteem. Het product beantwoordt daarmee aan ieders individuele wensen. Door de veelzijdige maatvoering en verschillende patronen is ClickTile ook zeer geschikt voor renovatieprojecten. ClickTile garandeert een exclusieve gevel die vele jaren meegaat.

ClickTile is snel en eenvoudig te monteren. Er zijn maar weinig bevestigingsmiddelen nodig om de gevelbekleding te monteren. Dit komt door het unieke kliksysteem. De tegel en achterconstructie zijn immers voor elkaar gemaakt. Dit spaart weer kosten. Hierdoor kan ClickTile voor een aantrekkelijke en voordelige prijs worden aangeboden.

Het unieke kliksysteem en het hoogwaardige materiaalgebruik maken ClickTile winddicht, waterdicht, superstevig en vrijwel onderhoudsvrij. ClickTile biedt daarmee veel voordelen ten opzichte van andere soorten gevelbekleding.

Bekijk de verschillende mogelijke verbanden!